Välkommen till Plantamera!

Jag har sedan jag var relativt liten tyckt att det där med trädgård, det är helt klart något att satsa på. Känslan av att under morgonen kunna gå ut när daggen fortfarande ligger, med en kopp kaffe och sätta sig på sin favoritplats under trädet är fantastisk. Dra på sig morgonrocken och sitta i solväggen på balkongen eller dra fåtöljen lite närmre fönstret bredvid favoritblomman. Vill du som jag alltid lära mig mer om trädgård eller få små lätta lösningar för att få din oas lite bättre så är du varmt välkommen att titta in hos mig!

Mitt namn är Isa, är 22 år gammal och utbildad trädgårdsingenjör med designinriktning på SLU Alnarp. Som person är jag nog ganska flummig, har olika stilar varje dag och försöker göra det bästa av situationen. Plantamera är tänkt som ett utlopp för alla de trädgårdstankar och idéer jag bär på, men även till för att inspirera och konversera om trädgårdar och hur du löser den där mindre bra delen på ett bättre sätt. Inläggen kommer bestå av allt från hur du tänker för att plantera om dina fönsterväxter till vilka växter som tycker om varandra i rabatten. Det kommer även vara blandning på inläggens storlek i form av praktiska saker du kan göra i hemmet och inspirerande offentliga trädgårdar.

Har du något speciellt du vill att jag tar upp så skicka gärna iväg en kommentar!

Hoppas du vill hänga med mig på äventyr genom planteringsplaner, trädgårdsresor och vardagliga hemmafix!